Medarrangörer

Linköpings kommun, Socialkontoret och Leanlink

Linköpings kommun, Stadsmiljökontoret

Region Östergötland

Utställare

Alminia

Anna Hallgren 

Bil & Marin Textil i Linköping

Cado
Vi på CADO har lång erfarenhet av att skapa lekmiljöer för alla och tänja på gränserna så att de ger en möjlighet för delaktighet och upplevelser på många nivåer. Lösningar för personer med särskilda behov är alltid berikande och spännande för alla. Helhetslösningar skapar möjligheter för människor att träffas oavsett rörlighet. Minskad förmåga att utmana rörligheten handlar mycket om lekplatsens funktionalitet och tillgänglighet.

 

CureME

 

Humana Personlig Assistans
Av alla assistansbolag har flest valt Humana. Själva anger kunderna att det är tryggheten som är skälet. Tryggheten kommer av en nära kontakt med teamet runt dig och en bred kompetens kring diagnoser och funktionsnedsättningar. Dessutom har Humana lång erfarenhet i branschen med viktig kunskap om lagar och regler. Kring dig finns engagerade medarbetare som vill göra skillnad i din vardag. Läs mer om vad Humana erbjuder.

Funka för livet
Vi visar upp alla delar av Funka för livet Mötesplats. Kom och träffa oss på plats för att få se hela vårt utbud!

Funktionsrätt Linköping

Funktionsrätt Östergötland

Fysioterapeuterna

Guldmann Sverige

Göran Sjödén Rehab Distribution 

Hela Sveriges Assistans

Hempshop

Inerventions

Kone Sverige

Lyftbågen
Lyftbågen är en fristående stabil lyftbåge för förflyttningar i sängen. Produkten är en av företaget framtagen och testad teknisk lösning med mönsterskydd som fyller ett behov av en väldesignad stabil produkt som kan användas såväl i hem- som i sjukhusmiljö. Designen är elegant och modern i sin framtoning och kombinerar stabilitet och uttryck på ett nytt sätt. Materialet är rostfritt stål vilket passar i ett modernt hem samtidigt som det är lätt att rengöra och uppfyller högt ställda krav på hållfasthet.  

Matting
Att tillgänglighetsanpassa en fastighet är en stor utmaning. På Matting guidar vi dig genom hela arbetet – från att utvärdera vilket tillgänglighetsbehov som finns i din miljö till att planera ledstråk och installera dem enligt de krav som lagen ställer. Vi arbetar både med visuella och taktila ledstråk för både inom- och utomhusmiljö. I vårt sortiment finns flera olika material för att passa olika typer av golvytor och miljöer. Vi har även entrémattor med integrerade taktila ledstråk. På så sätt får du både de taktila egenskaperna och entrémattans smutsstoppande funktion!

Molico

Nationellt Kompetenscentrum Anhöriga

NoFall

Parasport Östergötland & Linköping HIF

Progressive Safety 

Rebex

RFSL

SG Access

Specialpedagogiska Skolmyndigheten
Specialpedagogiska skolmyndigheten (SPSM) arbetar för att alla ska få tillgång till en likvärdig utbildning. Det gör vi genom specialpedagogiskt stöd, undervisning i specialskolor, tillgängliga läromedel och statsbidrag.

Sodexo Hjälpmedelsservice Östergötland

Symbolbruket | Hargdata​

Valjeviken

VELA

Unga Funkisar

Ädelfors Folkhögskola